Egyszer......


Egyszer volt, hol nem volt, valahol a tengerben, mondjuk, a Capri-öbölben egy hullám, amelyik beleszeretett a sziklába. Mindig körülötte fodrozódott, csókolta éjjel-nappal, fehér habkarjával ölelte. Sóhajtozott, zokogott, könyörgött, hogy legyen az övé, és addig ostromolta szerelmével, míg lassan-lassan alámosta a szikla ellenállását, és egy szép napon, mert nem bírta tovább, a szikla megadta magát, és a hullám karjába omlott. (...) És akkor a szikla, a körülrajongott, az imádott, az annyira áhított szikla nem létezett többé. Egy kődarab hevert csupán a   mélyben, a tengerfenéken. A hullám úgy érezte, megcsalták, rászedték, és hamarosan másik sziklát keresett magának.

Megjegyzések

orizatriz üzenete…
hű, nagyon klassz, iszonyúan tetszik a színvilág meg ez az örvénylés! hatalmas gratuláció!
Köszönöm Oriza!
ez egyébként egy régi képem , gondolkodtam hogy berakjam-e ennyi idő után, de látom azért volt értelme :))))))
Főfüge üzenete…
Orizának adott válaszod, mármint, hogy berakjál e egy régi képed a plogodba, elmeállapotom teljes felülvizsgálatára késztetett. Miért rakná fel újra, mikor már egyszer megtette? Azért, mert én láttam! S ha én egyszer látok valamit, akkor azt én sokszorosabban megjegyzem, mintha hallom. S mivel a negyedév dezsavű érzéskészletemet már kimerítettem, úgy döntöttem, hogy láttam és kész! Elkezdtem keresni, természetesen először a blogodba, bízva abban, hogy szerintem másnak is vannak hiányosságai!:)))
Megtaláltam! Naná, hogy jó a vizuális memóriám. Meg is ajándékoztam magam azonnal, egy újabb fröccsel! Meg érdemeltem, mert kitartó voltam. Ugyanis tavaly szeptemberi bejegyzés, és nem egyszerűen tekergetni kellett, mert nálad x képnél új lap jön, s arról nem is beszélve, hogy természetesen időnként megfeledkezve a célról el kezdtem újra nézegetni a képeket, olvasgatni a hozzászólásokat, bolyongani a hozzászólók dolgainak hozzászólóihoz, s már, tessék itt van, megint hallhatom a mérőjeleket. (ez a Kossuth rádió műsora és 3 órakor kezdődik. Javaslom mindenkinek. Az egyik legjobb műsor, ki ne hagyjátok!)
Bár az általam megtalált képet részletként jellemezted, szerintem meg, a felső fele! Az alsó még akkor „alakult” A bizonyíték:
http://bogart-gallery.blogspot.com/2008/09/rszlet-kszl-festmnybl.html

Már, csak a telefont kell kibogiznom!:)))
Gratula a modellednek!
ááá, a te memóriád nagyon jó.... mostmár mindegy ,de legalább végignézted megint a blogom :)))))
megpróbálok ezentúl olyat amit még nmeláttál---de akkor nekem is végig kell néznem néha a saját bejegyzéseimet ...húú,az kemény lesz :((
Főfüge üzenete…
Inkább nevezz, amíg lehet! Most még igen!

Szia! Itt jelentkezhetsz játékra, a kísérletet nehogy komolyra vedd!!! Csak jelentkezz! Persze, vicces válasz jöhet.
Várlak szeretettel. A játék ötlete, Viki után szabadon!
János
http://sonaj51.blogspot.com/2009/11/tergorbulet.html

BÁRKI JELENTKEZHET! Ja! És keressük meg barikát! A csillagközit! A Vikiét! (toritextil)