Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október, 2009

Őszi festmény

Kép
Pilinszky János: Őszi vázlat   A hallgatózó kert alól a fa az űrbe szimatol, a csend törékeny és üres, a rét határokat keres. Riadtan elszorul szived, az út lapulva elsiet, a rózsatő is ideges mosollyal önmagába les: távoli, kétes tájakon készülődik a fájdalom.

Portré

Kép
Luca portréja a festés közben készült fázisképekkel .      

Lustaság

Kép
"A lustaság nem más, mint pihenés elfáradás előtt." Jules Renard

egy kiállítás képei....

Kép
Igazán sajnálom hogy a megnyitóbeszéd meg került rögzítésre,mert visszaadhatatlan az a pár spontán gondolat amit Ferenc a képeimről ,és a festészethez való viszonyomról mondott. Igy csak ezzel a néhány  fotóval  szeretném az est hangulatát visszaidézni .              

A megnyitó

Kép
 Köszönöm minden látogatónak  hogy jelenlétével megtisztelte a kiállítást.  Körmendi Ferencnek pedig a hozzáértő , kedves és  gondolataimra rezonáló megnyitót. Jól éreztem magam ..... :)

Vadas Ernő Fotókiállítása

Kép
Meghívót kaptam Vadas Ernő fotókiállítására . Lélekben mindenképpen ott leszek, de Nagykanizsa sajnos elég messze van, így mindenkit- aki a közelben  jár-, arra buzdítok hogy  nézze-nézze helyettem is. Vadas Ernőről ,és Keleti Éva fotóművészekről bővebben Főfüge blogjában lehet olvasni. Köszönöm a megívót!!

festmény-egy nőről

Kép
Egy nő - Főfügének ,és Rajlinak   :))