Meghívó




Megnyitó: 2010. július 17. szombat, 18 óra

Sajtóközlemény és meghívó:




Képek a falakon

Életünkben egyre több esetben vesszük igénybe az internet nyújtotta lehetőségeket: vásárolunk, számlát fizetünk, ismerkedünk, tartalmakat osztunk meg, kapcsolatot tartunk a segítségével. Ahogy az életben úgy ebben a virtuális világban is csatlakozunk különböző globális vagy valamilyen téma körül kialakuló csoporthoz. Az online közösségek az emberi kommunikáció legváltozatosabb formáihoz nyújtanak alkalmas keretet és jelentőségük megkérdőjelezhetetlen.

Két évvel ezelőtt indult útjára a www.kepafalon.hu honlap, mely a festészettel foglalkozó alkotóknak és a festészet iránt nyitott műkedvelőknek kívánt online találkozóhelyül szolgálni. Az indulás óta eltelt időben komoly közösség alakult ki, amely közel 900 profi és amatőr alkotót, több mint 23000 feltöltött alkotást és több ezer műkedvelő látogatót számlál.

A két év alatt számtalan nagyszerű alkotás született meg a honlap és az alkotó közösség inspiráló hatására, és rengeteg barátság köttetett, amelyek sok esetben túlléptek a virtuális korlátokon.


Az első KÉP A FALON közös kiállítás is ennek a példája, ahol tíz művész 70 különleges festménye várja az érdeklődőket. Tíz művész, akiknek a munkáin keresztül próbálunk egy kicsiny résen át bepillantást engedni a közösségünket és az alkotókat jellemző változatos világába.


A kiállításnak a Kertész29 Galéria ad otthont, a megnyitóra 2010. július 17-én 18 órai kezdettel kerül sor, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A kiállítást Körmendy Ferenc művészeti manager nyitja meg.


A KÉP A FALON festőművészeti honlapot az alább alkotók képviselik:



· Bányai Brigitta

· Csizmár István

· Döme Péter

· Fülöp Miklós

· Huszár Boglárka

· Nyúl Gabriella Zsuzsanna

· Reisz Ilona

· Rumi Olivér

· Tarcsay Béla

· Tüttő József






A kiállítás 2010. július 31-ig tekinthető meg.

Helyszín: Kertész29 Galéria (1073 Budapest, Kertész utca 29.)

Megjegyzések