Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: október, 2010

Árverés . - ( iszapkatasztrófa )

Kép
Már 2 festményt felajánlottam az árverésre,   http://iszaparveres.blog.hu/   .  De gondoltam ha belefér festek még egyet .... Lassan megszárad így remélehetőleg ez a festmény is hozzájárulhat egy  ház újjáépítésére , vagy  egy család megsegítésére.
Ez  nem egy szokványos bejegyzés a részemről. Bár mostanában nagyon hanyagoltam a blogírást, mégis kérek mindenkit aki erre téved hogy olvassa el a következő sorokat:  A cikk az  http://iszaparveres.blog.hu/   -n  olvasható, ahol kezdeményezés indult festők ,fotósok, grafikusok által felajánlott alkotások árverezésére.  A teljes bevétel a segélyszervezeten keresztül jut a rászorulóknak. De miért, és hogyan, és kicsodák? A kérdés jogos, és a nagy szervezkedés közepette (és érdekében) meg is adjuk a válaszokat. AZÉRT , mert történt egy rettenetes katasztrófa, aminek nem lett volna szabad soha senkivel megtörténnie. Gyerekek, felnőttek haltak meg, kerültek kórházba, családok váltak önfenntartóból földönfutóvá. Odalett a növény- és állatvilág sértetlensége. Nem is kérdés, hogy segítségre szorul az érintett térség. AZÉRT IS , mert van egy ember, akit azt mondta, ő is segíteni akar. Nemcsak SMS-sel és egyedül, hanem valami többel, és másokkal együtt. Ő Süveg Gábor, a kezdeményezés ötle

Árverés - festők, fotósok, művészek csatlakozását várják !!!!!!

Kép
 2 olajfestményt ajánlottam fel a következő árverésre: http://iszaparveres.blog.hu/ A Facebookon is elérhető a csoport,    http://www.facebook.com/group.php?gid=156835761005631 Ha teheted kérlek segíts Te is!